De verdwijning van Monnamoer

groep 6-8

Een interactief project, waarbij grappige filmpjes worden afgewisseld met uiteenlopende doe-opdrachten. Luister naar het spannende verhaal over Timo, knutsel een vermist-poster voor de kat Monnamoer, en maak een plattegrondpuzzel om visboer Harry te helpen! 

Waar en wanneer

  • Je kunt het project starten op een moment dat past binnen jouw lesprogramma. Het project is opgebouwd uit hoofdstukken. Je kunt na ieder hoofdstuk een pauze inlassen of meerdere hoofdstukken achter elkaar volgen. Of kies ervoor om iedere dag een hoofdstuk te doen.


  • Het fijne van onze projecten is dat het compleet geïntegreerd kan worden in jouw planning. Daarbij is er ook bijna geen voorbereiding nodig. Eenmaal in het project klik je eenvoudig door naar het volgende onderdeel. De uitvoering kost 90 tot 120 minuten.


  • Alle opdrachten kun je uitvoeren in de klas. ‘De verdwijning van Monnamoer’ is geheel te volgen via het digibord.

Waar bestaat het project uit?

Kijkje in het digitale theaterproject De verdwijning van Monnamoer

Online lesomgeving

Na aanmelding ontvang je van ons de inloggegevens voor de online lesomgeving. Op ons platform staat alles voor je klaar: video's, digibordslides, muziek en foto's.

Navigeren in de lesomgeving is ontzettend eenvoudig. En mocht je er even niet uitkomen... Neem een kijkje in de handleiding waarin iedere stap uitvoerig beschreven staat.

Postpakket

Naast toegang tot ons digitale platform, ontvang je ook een pakket per post. Vol materialen om het verhaal nog meer tot leven te brengen. In het 'De verdwijning van Monnamoer'-pakket vind je bijvoorbeeld een plattegrond die in elkaar gepuzzeld moet worden en een poster om Monnamoer terug te vinden.

Doordat de materialen te zien zijn in de bijbehorende video's, worden de leerlingen direct betrokken bij het verhaal en krijgen zij het gevoel hier invloed op uit te kunnen oefenen.

€ 67,-

De verdwijning van Monnamoer

In het pakket zitten materialen voor 32 leerlingen.

De genoemde prijs is per groep. Wil je het project met meerdere groepen binnen jouw school uitvoeren? Via de bestellink kun je een aantrekkelijke korting ontvangen.

Wil je ook een feestje in je klas?