Reacties op onze projecten

Deze scholen gingen je voor...

Tientallen scholen hebben al één van onze theaterprojecten ingezet. Lees hieronder een aantal reacties van leerkrachten en leerlingen.

Goed in elkaar gezet

"Wat een goed in elkaar gezet programma! De kinderen vonden het geweldig om de korte filmpjes te kijken, afgewisseld met de opdrachten. Het was ook heel fijn dat het in gedeeltes kon worden gedaan."

Zeer enthousiast ontvangen

"Heel erg leuk en zeer enthousiast ontvangen door groep 5. Ze zaten helemaal in het verhaal. Ook door de afwisseling verhaal-auteur.

Dit is voor herhaling vatbaar. Ook spannend voor ze wat er steeds uit de doos kwam. De zoekaffiches hangen nog steeds in de klas."

Geen kaal jaar

“We gingen er van uit dat het een 'kaal' jaar zou worden maar jullie hebben toch iets aangeboden wat erg plezierig was”

Meegenomen in het verhaal

"Langs deze weg willen de kinderen van groep 3 je van harte bedanken voor de prachtige voorstelling. Wat leuk dat de kinderen zo geweldig werden meegenomen in het verhaal. Ook de leerkrachten hebben de voorstelling met veel plezier gevolgd."

Maak er nog meer!

"We vonden de filmpjes heel leuk! En we hopen dat u er nog meer zou kunnen maken. Mogen er ook andere juffen en meesters in de filmpjes meedoen? Kunt u verder met Monnamoer, bijvoorbeeld een deel 2 maken? We willen ook heel graag Timo en Monnamoer zien. En komt het nog goed met mevrouw Millèn? We hebben wel een idee: Annet gaat mevrouw Millèn uit de gevangenis bevrijden!"

Groot succes

"Mijn groep 3 geniet enorm van je interactieve voorstelling! We zijn nu halverwege en het is een groot succes. Hoewel we dus nog niet klaar zijn, wil ik het je wel vast laten weten: we vinden het superleuk en bij deze bedankt voor al het (film)materiaal!"